Copenhagen Arthouse
Et laboratorium for den nye eksperimenterende kunst på tværs af kunstarterne
GDPR

Den 25. maj 2108 trådte den nye persondataforordning (GDPR) i kraft. Herunder kan du læse, hvordan CopenhagenArthouse bruger kontaktoplysninger om dig.

Vi indsamler og behandler de nødvendige oplysninger, for at kunne samarbejde med vores kunder. Vi indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige, for at vi kan opfylde forpligtelserne i indgåede kundeaftaler. Vi henstiller til vores kunder kun at meddele os nødvendige personlysninger, der kræves for at udføre aftalte opgaver.

Typiske oplysninger, der indsamles

Vi indhenter typisk kun almindelige personoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse på kunder. Personoplysningerne indsamles for at kunne opfylde vores kundeaftaler, herunder:  Levere ydelser og services, fakturere, dokumentere det udførte arbejde.

Hvad sender Copenhagen Arthouse til mig?

Hvis du gerne vil have information om hvad der sker i CopenhagenArthouse. Skal du give CopenhagenArthouse lov til at anvende personoplysninger såsom dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer. CopenhagenArthouse kan kontakte dig med nyhedsbreve og relevant information om aktiviteter og services der er knyttet til CopenhagenArthouse. Det kan f.eks. være om udstillinger, koncerter, ny lejemål ny tiltag. CopenhagenArthouse udsender også invitationer til relevante møder, aktiviteter, medlemsundersøgelser og information om CopenhagenArthouse. Formålet er løbende, målrettet og relevant information.

Hvis du fortryder
Kontakt os, hvis du ønsker at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler for dig. Ligeledes har du ret til at få oplysninger, der er forkerte eller ufuldstændige, rettet.
Du kan kontakte os, hvis du ønsker at:

  • begrænse behandling af dine personoplysninger
  • få dine personoplysninger slettet
  • gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger
  • udnytte din dataportabilitet

Personoplysninger, som vi behandler, og som er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid trække tilbage. Når du står I vores database giver du samtykke til løbende at modtage målrettet og relevant information som beskrevet ovenfor via e-mail, telefonopkald, sms, brev (fx Messenger). Du giver mig samtykke til at CopenhagenArthouse må sende dig mails på forsvarlig vis. Samt bruge dit telefonnummer til motivations sms eller hvis CopenhagenArthouse har brug for at få fat i dig. Modtager du mails, markedsføringsmateriale eller information om os, kan du let framelde dig. For at tilbagekalde dit samtykke til vores behandling af dine personoplysninger eller framelde markedsføringsmateriale, bedes du kontakte os på copenhagenarthouse@gmail.com eller mobil 20635830, hvorefter dine data slettes.